Inden længe kan hentes og sendes pakker fra Havnegade

NØRRESUNDBY: Den fortsat stigende nethandel får PostNord til at åbne endnu et posthus i Nørresundby. Det er SuperBrugsen Nordhavnen på Havnegade 10, der 10. oktober dørene op til et posthus.

- Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu lettere for borgerne i Nørresundby, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

I posthuset hos SuperBrugsen kan kunderne hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkeporto i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens dage fra klokken 8.00-21.00.

- Vi glæder os til at få posthus i butikken. Det er en ekstra, god service for vores kunder, at de også kan hente deres pakker sendt med PostNord hos os, siger Per Vase Jensen, uddeler hos SuperBrugsen Nordhavnen.

I forvejen kan Nørresundby-borgerne benytte sig af posthusene hos føtex på Vestergade og Min Købmand på Nørre Uttrup Torv. I alt har PostNord omkring 1.500 pakkeudleveringssteder landet over, hvoraf de cirka 1.025 er posthuse og cirka 475 er pakkebokse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...