Forvirring om dyr spottet i Fjorden

AALBORG: Forvirringen er total. Er delfinen tilbage, eller er den ikke? Først indløb der en øjenvidne beretning fra Thorkild Hjorth Sørensen, der havde spottet en delfin i går og igen her til morgen. Denne delfin kan stadigvæk være en delfin. Og så er der den anden.

Karla Møller havde fanget den på kamera og været så sød at dele en video med os. Så opstod forvirringen. Søren Kristoffersen kunne med sit skarpe øje konstatere, at der her var tale om et marsvin. Sylvia Berglund suplerede på Facebook med oplysningen om, at der er tale om hvidnæsen, som også en meget almindelig gæst i danske farvande.

Havbiolog Annika Toth fra Nordsøen Oceanarium der er specialist i delfiner og marsvin blev sat til at kigge på billederne og videoen. Her skulle der ikke mange sekunder til, før Søren Kristoffersen iagttagelse blev bekræftet.

- Det er helt sikkert et marsvin. Det kan man tydeligt se på den trekantede finne, lød det meget hurtigt og overbevisende fra Annika Toth.

Hermed er det ganske sikkert, at den ene delfin ikke er Budolphin 2. Om det samme er tilfældet med den anden beretning svæver i det uvisse. Vi følger naturligvis sagen på nærmeste hold og modtager gerne flere beretningen.

Du kan i hvert fald nyde synet af marsvin i fjorden, og vi takker for de indsendte videoer og billeder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...