Selve showet varer fem timer og foregår i Intimsalen i Musikkens Hus. Arkivfoto: Martin Damgård
Det sker

Er du Aalborgs næste stjerne-dj? Nu skal det største talent findes

Alle kan deltage i konkurrencen, der afgøres i oktober

07. september 2022 kl. 17:04

AALBORG: Drømmer du om at blive en af de dj's, der giver den gas og sparker festen i gang på den elektroniske musikscene, så får du chancen nu.

I oktober finder anden del af Future Beats Battle sted i Musikkens Hus, og du har mulighed for at være med.

Første del af konkurrencen blev i april vundet af Runge med et mix af Faustix' megahit Losing Game. Denne gang skal deltagerne give sig i kast med Nonsens' Feel That Way (ft. Faunea).

Du tilmelder dig ved at indsende et remix af Feel That Way. Deadline er 3. oktober.

Ud af de indsendte bud udvælger en jury de seks bedste remixes, som går videre til det store finaleshow – Future Beats Battle.

Musikkens Hus oplyser på sin hjemmeside, at hver finalist får et 30 minutter langt dj-set til at overbevise konkurrencens dommerpanel om, at netop de skal løbe afsted med aftenens hovedgevinst - en pengepræmie på 10.000 kroner, et personligt sparringsforløb med Det Jyske Musikkonservatorium samt et spot på et Aairport-event.

- Vi er meget stolte over at kunne være med til at sætte fokus på den elektroniske musikgenre, støtte vækstlaget og fremme udbuddet for de nye unge artister på EDM-scenen i Danmark, har Executive Producer Andreas Mathew fra Musikkens Hus tidligere sagt til aalborg:nu.

Future Beats Battle varer 5 timer og foregår i Intimsalen i Musikkens Hus 29. oktober. Vil du med, må du slippe 125 kroner, og billetsalget er i gang.

Konkurrencen er arrangeret af Musikkens Hus og Aairport Festival med det formål at hjælpe talenter fra det elektroniske vækstlag med at slå igennem.

Annonceret indhold

Nyeste