Maskeringsforbud til karneval og papegøje på menukortet - i hvert fald 1. april

AALBORG: Var det noget med et stykke med stegt papegøje? Det tilbud kommer fra Papegøjehaven, som i anledning af restaurantens 50-års jubilæum lancerer stegt papegøje på frokostbuffeten året ud.

- Vi er rigtig stolte af at have forpagtet Papegøjehaven i fem årtier, og vi har længe grublet over, hvordan jubilæet kunne markeres. For nylig slog det os, at papegøje på buffeten er nytændende, og så har det også vist sig at være rigtig lækkert, fortæller Lars Mouritzen, administrerende direktør i Papegøjehaven.

Restauranten frygter dog, at de vil få dyreforkæmpere på nakken, og forsikrer derfor, at de papegøjer, der bliver serveret, har levet et liv, som mange tobenede og firbenede spisedyr kun kan drømme om, skriver Papegøjehaven i en pressemeddelelse sendt i dag, 1. april.

Og til karneval ...

Skal du til karneval, ja, så må du finde på et kostume uden noget over hovedet. For på grund af maskeringsforbuddet er det fremover no go at møde op til årets store folkefest i en udklædning som f.eks. Spiderman eller legomand med en hætte på.

Det fortæller i hvert fald Aalborg Karneval i et Facebook opslag i dag. De tilføjer, at de til gengæld glæder sig til at se, hvad vi så finder på i stedet, når det går løs 25. maj.

Katrine Schousboe

Endelig så kan migogaalborg berette, at borgmester Thomas Kastrup-Larsen har pantsat byens borgmesterkæde på Casino. Mediet har i dagens anledning oprettet afdelingen Operation Z, der skal afdække sagen. Og så meget for lidt spas...

Er du en af dem - de findes - der synes, at 1. april og al dens mere eller mindre plausible historier er det rene narreværk, ja, så er der vel kun at glæde sig over, at det hele er overstået i morgen.

Rigtig god 1. april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...