Bilka er gået på jagt efter landets næste fodboldhaj, og du kan være med

AALBORG: I efterårsferien forvandler alle landets Bilkaer sig til gamerhuler, når varehusene afholder landets største Fifa-turnering.

Der er 19 indledende turneringer over hele landet, og i Aalborg kan du være med søndag 20. oktober. Siden mødes de bedste fra hvert varehus i en stor finale i Odense søndagen efter.

- E-sport er blevet utroligt populært i Danmark. Vi vil gerne lave en turnering, hvor kommende Fifa-stjerner kan prøve sig selv af mod andre spillere fra hele landet. Derudover glæder vi os også til, at give alle spillerne mulighed for at dyste om både præmier, men også titlen som Danmarks bedste Fifa-spiller, siger Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka, i en pressemeddelelse.

Udover æren og titlen som Danmarks bedste Fifa-spiller kan vinderen af den store finale se frem til en fodboldrejse for to personer til en Premier League kamp inklusiv fly og hotel samt et gavekort på 5000 kr. til Bilka.

Du kan være med - lige meget hvilket niveau, du er på. Alle deltagere spiller minimum tre kampe.

"Vi ønsker at samle hele Danmark om denne turnering. Derfor er det vigtigt, at det sociale bliver vægtet højt under hele turneringen. Selvom man ikke er med til at spille, kan man stadig komme og opleve den gode stemning, siger Nicki Stougaard.

Det kræver tilmelding at være med i turneringen. Kampene spilles på PS3, og der dystes i det nye Fifa 2.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...