Men skynd dig, for interessen for Tages Pølsevogn er allerede stor

AALBORG: Har du bare den mindste trang til hottere med det hele - så kender du nok også Tages Pølsevogn på Boulevarden. Pølsevognen er velbesøgt med flere år på samme centrale placering og en gammel kending blandt byens passionerede hotdog-elskere.

Og nu kan den blive din, for efter blot et år som ejer, har Jørgen Madsen sat den og den medfølgende stadeplads til salg.

Tina Larsen
Pølsevognen her på Boulevarden er klar til at få en ny ejer. Foto: Frederik Overgaard

- Jeg købte den egentlig med en veninde, men det gik ikke rigtig alligevel, og samtidig var det svært at komme i gang på grund af corona og vejarbejde, siger han, der fylder 70 år til sommer.

Selv om de udfordringer er på retur, har pølsemanden alligevel valgt at sælge nu.

- Jeg er pensionist, og det tager meget tid at stå her alene. Derudover ville jeg også gerne sælge thaibokse, men vil man satse på den slags mad, skal man også stå her til endnu senere på dagen. Og så vil det kræve mere tid end jeg har overskud til.

Hvis du drømmer om at blive byens næste pølsemand, så skal du nok skynde dig.

- Jeg lagde opslaget op på Facebook i aftes, og det vælter allerede ind med henvendelser, siger Jørgen Madsen til hos her på aalborg:nu onsdag formiddag, hvor han er ved at gøre klar til endnu en dag i Tages Pølsevogn.

Hvad han skal lave, når pølsevognen er solgt, ved Jørgen Madsen endnu ikke, men som tidligere ejer af blandt andet Spilleboksen på Gl. Gugvej og Thai-Boxen i Danmarksgade, er han ikke vant til at sidde stille.

- Så mon ikke jeg finder på noget, jeg har det bedst med noget at se til.

Du finder pølsevognen på Boulevarden 15. Der er åbent fra klokken 11 til cirka 16 på hverdage.

Og hvad pølsevognen koster - det skal du kontakt Jørgen Madsen for at finde ud af.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...