Hvis du vinder, får du lov til at tømme en boghandel på 5 minutter

AALBORG: Gider du ikke tilbringe sommeren med næsen nede i iPaden eller blikket fastklistret på fjernsynsskærmen, så kan du overveje i stedet at melde dig til årets store sommerkonkurrence på landets biblioteker.

Den landsdækkende konkurrence, Sommerbogen 2022, er for børn og unge mellem 6 og 15 år.

- Det er noget, vi har deltaget i gennem mange år. Vi vil gerne holde børnenes læselyst og læseglæde i live hen over sommerferien, siger bibliotekar Lea Korshøj Christensen.

Hvis du vil være med i konkurrencen, skal du læse eller lytte til mindst 3 bøger og derefter følge et ark med udfordringer, som du får udleveret på biblioteket.

Blandt udfordringerne kan være opgaver som at læse en bog med rim, læse en bog med en rød forside eller læse en bog på et andet sprog.

Når du har læst en bog, tildeler du den stjerner og vælger tre ord, der beskriver bogen.

- Det er ikke en afhandling, vi skal have. Vi er kun ude på at vække læselysten. Derfor er dem, der ikke er vant til at læse så meget, også velkomne til at lytte til en bog i stedet for, siger Lea Korshøj Christensen.

Alle, der deltager, er med i lodtrækningen om tre hovedpræmier, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. Vinder du i Aalborg, er det naturligvis en boghandel her i byen, du får lov til at rasere.

Og alle, der gennemfører konkurrencen på et af Aalborg Kommunes Biblioteker, får en bog som gave - og kan selv vælge hvilken, de gerne vil have, mellem et udvalg af præmiebøger.

Konkurrencen løber frem til 20. august.

Susanne Justsen
- Dem, der ikke er vant til at læse så meget, er velkomne til at lytte til en bog i stedet for, siger Lea Korshøj Christensen. Foto: Aalborg Bibliotekerne
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...