Aalborg Firmaidræt og esport-arenaen Exzentriq inviterer til firmaturnering i Counter-Strike - verdens mest berømte skydespil

Den 15. august skal der atter tømmes magasiner i lange baner, når firmaer i Aalborg lader pistolerne til en omgang firma-esport i skydespillet Counter-Strike.

Det er tredje år i træk, at Exzentriq lægger lokaler til den årlige firmacup i Counter-Strike, hvor firmaer i Aalborg dyster i skydespillet Counter-Strike.

Firmacuppen er blevet til i samarbejde mellem Aalborg Firmaidræt og Exzentriq. Visionen er en turnering for hele Aalborg, som giver små og store virksomheder mulighed for at mødes på tværs af erhverv og udvide netværket med esporten som omdrejningspunkt. Turneringen er for både for øvede og begyndere.

Jakob Kanne Bjerregaard

- Esporten har alle elementer, der skal til for at være en god firmaaktivitet. Esporten er på en måde mere demokratisk end mange andre sportsgrene, da den også kan inddrage dem, som f.eks. ikke kan løbe en halvmaraton eller sparke til en bold på grønsværen, siger Martin Fritzen, der er udviklingskonsulent i dansk firmaidræt.

- Vi håber på, at firmacuppen kan blive en stor årlig begivenhed i Aalborg, som kan samle firmaer til en omgang Counter-Strike på tværs af fag og brancher. Og måske skabe lidt konkurrence firmaerne imellem på den digitale skydebane, lyder det fra Asger Vedel Jensen, der er driftschef og tovholder på firmacuppen på Exzentriq, der er Nordjyllands største esportcenter med 50 gamercomputere, VR-område og café.

Jakob Kanne Bjerregaard
Billedet her er fra sidst, der var firmacup i CS. Foto: Mikkel Werenberg

Sidste års finale stod mellem Coolshop og Jysk Telemarketing, hvoraf sidstnævnte løb af med sejren. Jysk Telemarketing, som siden sejren har skiftet navn til Rezponz, skal således forsøge at forsvare titlen i år.

Turneringen skydes i gang den 15. august med gruppespillet og varer til lørdag den 24. september med en stor finaledag for alle deltagere.

Vinderen af turneringen vinder et gavekort på en reklamefilm, som laves af Exzentriqs Media, som er husets mediebureau, samt en vandrepokal, der giver direkte adgang til næste års firmacup.

Hvor: Turneringen bliver streamet på gamerkanalen Twitch.

Hvornår: 15.-24. august.

Pris: 2500 kroner per hold.

Tilmelding: aalborgfirmaidraet.dk eller på mail asger@exzentriq.dk

Jakob Kanne Bjerregaard
Vinderne sidste gang: Jysk Telemarketing. Foto: Mikkel Werenberg
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...