Dysten om titlen som bedste nordjyske band og sangskriver er i gang

AALBORG: Lige så sikkert, det er, at det blive forår, lige så sikkert er det, at det snart er tid til kåring af særlige musikalske talenter her i Nordjylland.

Med foråret følger nemlig altid det traditionsrige Band Battle på Skråen. Og tilmeldingen til næste års dyst er netop åben.

Frem til 15. januar kan bands og singer/songwritere, der allerede har lavet indspilninger, søge om at dyste i konkurrencen. Et udvalg vil siden lytte ansøgningerne igennem og vælge 12 bands ud, som sammen med tre vindere fra de indledende runder skal kæmpe om seks finalepladser. For singer/songwriterne gælder det, at 10 deltagere skal dyste om to finalepladser.

Bands og songwritere, der ikke har lyttemateriale at sende ind, vil komme gennem indledende runder, som holdes rundt om i regionen - bl.a. i Aalborg og Bælum.

I løbet af marts og april bliver der fem semifinaler på Skråen og det hele ender i den store Band Battle 2019-finale lørdag 11. maj, hvor Årets Nordjyske Band 2019 og Årets Nordjyske Songwriter 2019 bliver kåret.

Man kan læse mere om Band Battle 2019 på Skråens hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...