Skal du feste med i år? Aalborg Karneval er klar med info, der skal være med til at sikre alle en god oplevelse. Arkivfoto: Martin Damgård
Livet her

Er du helt klar til karneval? Her er 10 gode råd

Ingen kontanter, drik masser af vand - og pas på hinanden, lyder nogle af rådene

26. maj 2022 kl. 20:18
Opdateret kl. 21:48

AALBORG: Nu er det snart dagen før dagen - hvor vi endelig kan fejre karneval igen. Og der er lagt op til en stor og farverig fest med masser af mennesker i byen på lørdag.

Nu er det jo to år siden sidst - så derfor har Aalborg Karneval fornyet listen og kommer her med 10 gode råd til dig, der der skal med:

1. Ingen kontanter

Vi er blevet kontantløse og modtager kun kort i Kildeparken.

2. Tag praktisk fodtøj på

Lad stiletterne stå og hop i et par gode sneaks, der kan tåle al slags vejr. Vabler, ødelagte sko eller knækkede hæle er der ingen, der elsker.

3. Drik vand

Tag en flaske vand med. Der er vandposter undervejs i paraden.

4. Drop glasflaskerne

Glasskår i paraden er både dårligt for miljøet og herre træls at træde på. Vi anbefaler, at drikkevarer såsom shots hældes over på plastikflasker.

5. Pas på dit kostume

Tænk over det materiale, kostumet er lavet af. Vi ser nødigt, at en cigaretglød skulle antænde noget og ødelægge hele din fest.

6. Spis morgenmad

Så er du godt stillet fra start og klar til dagens mange oplevelser.

7. Gratis transport

Med et loyalitetsarmbånd er der gratis transport med bus og tog i hele Nordjylland. Det gælder fra fredag 27. maj kl. 16:00 til søndag 29. maj kl. 19:00. Dette gælder DSB, NT, Arriva og Nordjyske Jernbaner.

8. Pas på hinanden

Husk den sunde fornuft, og at festen gerne skulle vare hele dagen! Solbrændte skuldre, for mange shots eller en tabt mobil ødelægger hurtigt stemningen.

9. Vær god ved miljøet

Medbring ikke mere end nødvendigt i paraden. Særligt vogne bliver til store bunker af affald. PS –husk at det er ulovligt at medbringe indkøbsvogne. Det medfører bøde, hvis du ikke kan fremvise kvittering.

10. Kom godt hjem

Sørg for at følge hinanden hjem, så ingen går alene. Skriv eventuelt din adresse ned på din arm.

Du kan læse mere på www.aalborgkarneval.dk

Annonceret indhold

Nyeste