Løb For Afrika er fællesskab og hygge - og hjælper udsatte familier

AALBORG: Det handler om at hygge sig og have en god formiddag, når Løb For Afrika inviterer til et anderledes motionsløb, hvor fokus er taget væk fra præstation, smart løbetøj og tidtagning.

Formålet med Løb For Afrika er at skabe en hyggelig lørdag formiddag i Mølleparken, hvor der er plads til alle - også de, der blot ønsker at gå en tur i de smukke omgivelser. Samtidig er man en del af fællesskabet, som med deltagergebyret er med til at støtte fattige familier i Uganda. Det oplyser Peter Holm, der arrangerer Løb For Afrika 2020,

Løbet er for alle aldersgrupper, og ruten er på to kilometer. Den meget aktive motionist kan løbe mange omgange, mens den mere afslappede kan nyde en enkelt runde i eget tempo på ruten, der går igennem Aalborg Zoo.

I år er den ottende udgave af løbet, sidste år var 743 deltagere med, og arrangøren kunne sende 50.000 kroner til fattige familier i Uganda.

Løb For Afrika finder sted 28. marts, og Peter Holm understreger, at arrangementet i høj grad er båret af frivillige hænder - de frivillige hjælpere er hovedsageligt skoleelever, forældre og personale fra Sct. Mariæ Skole.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...