Skøjtebanen på C.W. Obels Plads åbner lige om lidt, og vi er så klar. Foto: Sarah Thun
Livet her

Er du klar? Nu åbner skøjtebanen i midtbyen

Efter et år uden den populære attraktion kan du igen suse hen over isen

25. november 2021 kl. 18:14

AALBORG: Endelig - nu er ventetiden forbi, og i morgen kan du igen suse hen over isen med vind i håret og røde kinder, når skøjtebanen på C.W. Obels Plads åbner.

Og det er med særlig forventning, mange finder skøjterne frem denne gang, for sidste år var banen ikke stillet op på grund af coronasituationen.

- Allerede mens vi har stillet skøjtebanen op her de seneste uger, har der været rigtig stor interesse, fortæller Knud-Erik Rasmussen, der er driftsleder i Gigantium og står for opsætningen.

- Mange følger med og kigger forbi dagligt for at se, hvordan det går.

Han glæder sig over, at skøjtebanen nu er klar til at blive taget i brug - i øvrigt for tredje gang efter den gamle blev skiftet ud.

- Jeg synes, skøjtebanen er blevet en stor attraktion for byen. den er blevet et fristed, hvor for eksempel mange unge kan lege og skøjte. Vi oplever også, at folk synes, det er hyggeligt, at skøjtebanen ligger her midt i byen. Man kan kombinere at shoppe, skøjte og bruge midtbyen,

Skøjtebanen åbner som nævnt fredag 26. november, og Knud-Erik Rasmussen forventer, at de første kan gå ud på isen omkring middagstid.

Skøjtebanen er åben alle dage klokken 10.00-07.00 - der er lukket i de tre morgentimer på grund af iskørsel.

Som tidligere år kan du enten møde op med dine egne skøjter eller leje i det tidsrum, udlejningen er åben. Her kan du også få slebet dine skøjter.

Det er Aalborg Skøjteløberforening og AaB Ishockey, der står for at udlejningen. Du finder åbningstider og yderligere info her

Du kan give den gas på skøjtebanen indtil 1. marts 2022.

Annonceret indhold

Nyeste