Du kan se frem til tre dage med aktiviteter, overraskelser og shopping

AALBORG: Er du fan af shopping og tilbud - og gerne kombineret med aktiviteter og overraskelser? Så kan du godt begynde at glæde dig, for i morgen fredag lyder startskuddet til Aalborg i Rødt, og farven kommer for alvor til at præge bybilledet frem til og med søndag.

Tovholder er direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak.

- Jeg glæder mig så meget til, at Aalborg i Rødt går i gang, og jeg er sikker på, at vi kommer til at se mange, glade mennesker, der hygger sig i byen, siger han.

- Og fordi vi holder det over flere dage, undgår vi også nemmere, at folk stimler for meget sammen.

Tina Larsen
Flemming Thingbak glæder sig til endnu engang at byde velkommen til Aalborg i Rødt. Foto: Aalborg City

Selv om byen skal feste, bliver corona-anbefalingerne selvfølgelig taget seriøst, og pandemien er da også årsag til, at især en ting er anderledes i år i forbindelse med fredagens Day & Night. Normalt bliver dagen afsluttet med stor koncert klokken 22.

- Men det kan vi jo ikke denne gang, så vi har været nødt til at tænke nyt - og derfor har vi lavet et samarbejde med en række upcoming jazzmusikere. Dem kan man opleve overalt i byen de kommende tre dage i masser af små set-ups, siger Flemming Thingbak.

- Det forventer jeg mig meget af, det giver en fed stemning ude i byen - uden for mange mennesker er samlet. Jeg er sikker på, at det bliver charmerende.

Tina Larsen
Foto: Niels Skovmand

Flemming Thingbak glæder sig i øvrigt over forretningernes opbakning.

- For butikkerne er det et aktivt tilvalg at være med, og det er overvældende, at så mange deltager. Antallet er på niveau med sidste år, og det ser jeg som en succes, siger Flemming Thingbak og fortæller, at langt over halvdelen af byens forretninger er med.

- Og som gæst i byen kan man glæde sig til det hele - jeg håber, alle får nogle gode dage.

Aalborg i Rødt bliver skudt i gang fredag klokken 10 af Aalborg Kanonlaug, der stiller op på Toldbod Plads og affyrer 12 kanonskud for at markere starten på 12 timers non-stop shopping i anledning af Day & Night i bymidten.

Det er 14. år i træk, der er Aalborg i Rødt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...