Skråen laver stærkt musikalsk program i Karolinelund. Se det her

AALBORG: Efter en corona-ramt udgave sidste sommer, hvor FredagsFest blev til FredagsHygge på stolerækker, er festen nu tilbage i Karolinelund i Aalborg.

Skråen har netop offentliggjort, at FredagsFest i sin vanlige form vender tilbage denne sommer med et stående publikum, fadølsbarer og et stort program af større danske navne.

- Jeg synes, vi har et virkelig bredt program. Vi begynder, som vi plejer, med navne, der typisk rammer et lidt modent publikum og slutter så i august med navne, der typisk appellerer til de lidt yngre, siger leder af Skråen Jørgen Nissen.

Som en forskel i forhold til tidligere år, kan man i år købe sine billetter til koncerterne i forsalg. Udover, det betyder, du er sikret en plads, så hjælper det rent praktisk Skråen, fordi man har pligt til at have kontaktinfo på publikum af hensyn til smitteopsporing.

- Parken bliver delt i to sektioner med 500 gæster i hver. Det vil altså sige, at vi i hvert fald i første omgang kun kan lukke 1000 ind pr. aften. Derfor vil der også blive rift om billetterne, forudser Jørgen Nissen.

Billetsalget til årets række af FredagsFester går i gang allerede på mandag 31. maj kl. 10 på billetlugen.dk, i Salling og i Skråens billetcafé i Nordkraft.

De spiller hen over sommeren:

Fredag 2. juli BIRTHE KJÆR & FEEL GOOD BAND

Fredag 9. juli JOHN - Rasmus Bjerg

Fredag 16. juli POUL KREBS & BAND

Fredag 23. juli FYR & FLAMME

Fredag 30. juli COMEDY med HEINO HANSEN, VICTOR LANDER, EVA JIN, CARSTEN BANG og JESPER JUHL

Fredag 6. aug. KESI supp. HØKER

Fredag 13. aug. MAGTENS KORRIDORER

Fredag 20. aug. FAUSTIX + UDE AF KONTROL

Fredag 27. aug. tba.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...