Området omkring Danmarksgade bliver forvandlet til stor fest

AALBORG: En kæmpe dansefest med tusindvis af mennesker og fed musik. Det er, hvad du kan vente i Danmarksgade næste lørdag 31. august.

Her får Metropol igen besøg af Gadefest Tour, der sidste år tiltrak tusinder af danseglade aalborgensere.

Fra Gadefest Tours ikoniske scene styres musikken af TooManyLeftHands og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends”, inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og store danske liveartister med på scenen, skriver Gadefest Tour i en pressemeddelelse.

TooManyLeftHands er i det hele taget svære at komme udenom, når der skal holdes en rigtig fest. Det har den populære dj-duo til fulde bevist, både i udlandet og herhjemme, hvor de blandt andet har optrådt på Tinderbox, Distortion, Smukfest og på plænen i Tivoli. Anders K og Martin Nick – der netop har rundet 65 mio. lytninger på Spotify - har da også selv indtil flere store hits i bagagen.

- Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor det ikke længere er os - eller de andre optrædende artister - som er det primære. Vi skaber selvfølgelig rammen, men det er gæsterne selv, der - gennem improviseret dans og umiddelbar autentisk stemning - skaber en gedigen pop-up gadefest, forklarer Martin Nick fra TooManyLeftHands.

Sidste år deltog tusindvis af danseglade aalborgensere i gadefesterne. PR-foto

Lokal invitation

Det er Royal Beer, der er sponsor for Metropol, og det er netop igennem et langvarigt og stærkt samarbejde, at Gadefest Tour kommer til Aalborg.

- Den lokale forankring er altafgørende for Gadefest Tour. Derfor sender vi her en åben invitation til lokale producere om at henvende sig, hvis de ønsker spilletid på scenen, fortæller Martin Tang Madsen, der er Event Manager hos Royal Unibrew.

Metropol bliver i år afholdt fra tre scener. Gadefest Tour indtager den ene lørdag aften. Det er gratis at deltage - og tilmelding er ikke nødvendig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...