Gågaden er allerede pyntet, og du kan se frem til helt særlig event

AALBORG: Græskar, halmballer og masser af lys har allerede fundet vej til Nørregade. Og det hele bliver krydret med en helt særlig event, hvor du er inviteret til halloween i gågaden.

Nogle af butikkerne pynter op både ude og inde, andre har aktiviteter med hekse og græskar, og mange er med til eventen på fredag og lørdag, hvor de har ”Slik eller ballade” - og man skal selvfølgelig være udklædt for at få slik.

Tina Larsen
Du kan se frem til en hel særlig event på fredag og lørdag her i Nørregade. Foto: Anne Norre Hansen

Halloween i Nørregade er endnu et initiativ fra de forretningsdrivende i gågaden, der senest inviterede til fælles sensommermarked. Det er også et af de initiativer, der er skabt, fordi butiksejerne har et stærkt sammenhold og eksempelvis mødes en gang om måneden for at dele erfaringer og idéer.

- I de fleste forretninger står ejeren bag disken, vi har ikke et stort bagland som kædeforretningerne. Vi har kun os selv, så vi bruger hinanden til at lave eksempelvis events. Vi spiller idéer opad hinanden, og det gør os alle stærkere, har Majken Green tidligere sagt til os her på aalborg:nu. Hun driver den franske vinbar Ma Petite France med sin mand, Christian.

Halloween i Nørregade er allerede i gang, og som nævnt topper det med "Slik eller ballade" 22. og 23. oktober.

Hvad: Halloween med (u)hyggelige aktiviteter og slik eller ballade

Hvor: Nørregade

Hvornår: Efterårsferien med slik og ballade fredag 22. oktober og lørdag 23. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...