Hindbærsnitte, brownie eller træstamme? KaffeFair opruster med lækkerier to go - og endnu en konditor

AALBORG: Har du en sød tand - og har du savnet hindbærsnitten eller måske brownien fra KaffeFair? Så er der godt nyt, for i morgen, mandag 11. maj, åbner caféen igen for takeaway, og du kan blandt andet få kager to go.

At du nu igen kan få kage-takeaway, skyldes blandt andet kagesultne kunders kommenterer på caféens sociale medier. Kunderne har forholdt sig til, hvad de savner mest fra KaffeFair under corona-nedlukningen. Og svaret er - kage.

Tina Larsen
Cæcilie Dolleris er ny konditor i KaffeFair. Foto: KaffeFair

Af samme grund har den socialøkonomiske café og restaurant nu valgt at opruste og har ansat en ekstra konditor, 33-årige Cæcilie Dolleris. Hun skal arbejde sammen med Winnie Schmith, der allerede har gjort kager og andet bagværk fra caféen til en eftertragtet vare.

-Som ny kan jeg jo se, at vi har rigtig mange kunder, som faktisk kommer hver dag og køber den samme kage, siger Cæcilie Dolleris.

- Så at eksempelvis deres morgenritual bliver lavet om under corona, det er da super ærgerligt. Så nu glæder vi os til at se dem igen i vores takeaway.

Cæcilie Dolleris er uddannet konditor i 2010 og har arbejdet på Søllerød Kro og i Musikkens Spisehus, og hun glæder sig til at være en del af caféens konditorteam.

Tina Larsen
Træstammerne her har brugerne på Instagram og Facebook også nævnt, at de savner. Foto: KaffeFair

- I og med at vi nu er to konditorer, så er det jo meningen, at vi skal have fyldt op med kager af alle mulige slags. Og vi skal hele tiden finde på nye og lækre kager, ligesom kunderne kan komme med forslag, og så laver vi det, siger Cæcilie Dolleris.

Udvalget i takeaway byder også på forskellige varianter af kaffe samt eksempelvis sandwich, panini og tapas.

Du finder KaffeFair på Strandvejen 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...