Snart kan du gå på loppejagt her - Dansk Folkehjælp er i fuld gang med at indrette den nye butik i Nørregade. Privatfoto
Shopping

Er du loppejæger? Gør et kup i ny genbrugsbutik i Nørregade

Dansk Folkehjælp åbner forretning, hvor overskud går til udsatte i Aalborg

16. marts 2021 kl. 12:07

AALBORG: En vase med den helt rigtige glasur, et par vintagebukser eller den vinyl, du ikke vidste, du manglede. Er du også vild med at gå på jagt efter loppekup i midtbyens genbrugsforretninger, så får du nu helt nye jagtmarker at afsøge.

Onsdag i næste uge, 24. marts, åbner Dansk Folkehjælp nemlig en ny genbrugsforretning i Nørregade 23, skriver de i en pressemeddelelse.

Udover at få et godt fund med hjem, kan du også hjælpe andre ved at støtte butikken. Overskuddet går nemlig ubeskåret til at hjælpe socialt udsatte børnefamilier i byen med f.eks. en håndsrækning til jul og i ferier.

- Vores nye genbrugsbutik i Aalborg udgør et vigtigt led i vores arbejde med hjælp til socialt udsatte, og overskuddet vil ubeskåret gå til at hjælpe fattige og udsatte familier i Aalborg med eksempelvis Julehjælp, Skolestarthjælp og Feriehjælp. Jeg håber, at butikken bliver taget godt imod af de lokale borgere, og at genbrugsbutikken bliver til stor glæde for lokalområdet, kunder og ikke mindst de familier vi hjælper i vores arbejde, siger Klaus Nørlem, der er generalsekretær i Dansk Folkehjælp.

Dansk Folkehjælp søger nu en frivillig butiksleder til butikken samt frivillige, der gerne vil gøre en forskel.

Butikslederen får ansvar for butikkens udtryk, økonomi og ikke mindst de frivillige, der hver dag arbejder for og i butikken. Der er således også brug for frivillige, der har lyst til at hjælpe til i butikken med alt fra udvælgelse af varer, varetagelse af sociale medier og kontakt til kunder.

- Jeg er sikker på, at frivilligheden i Aalborg er til stede, så vi kan rekruttere en fantastisk butiksleder og et hold af øvrige frivillige, der vil investere en lille del af deres tid og dermed gøre en stor forskel. Jeg glæder mig til denne udvidelse af Dansk Folkehjælps fantastiske frivilligteam, siger han.

Butikken åbner for første gang 24. marts kl. 10.

Her kan du læse mere om Aalborgs bedste genbrugsbutikker.

Annonceret indhold

Nyeste