Børneloppen i Aalborg sælger masser af genbrugsgaver i år

AALBORG: Der kommer genbrugsgaver under mange juletræer i Aalborg i år. I hvert fald, når det gælder pakker til familiens yngste medlemmer.

Børneloppen, som er landets største kæde for blandt andet genbrugstøj og legetøj, og har butik i City Syd har nemlig fordoblet salget af genbrugsjulegaver i år.

De store hit er brugte bamser, legebiler, Lego, puslespil og DVD’er til både kalendergaver, adventsgaver og til under træet. Det fortæller Johanna Kiel Nielsen, som er stifter af kæden sammen med sin nabo Sofie Brandt.

- Vi oplever en markant øget interesse for at give genbrugsjulegaver i år. Når vi spørger vores besøgende i Aalborg, hvad det skyldes, så lyder meldingen, at det handler om en kombination af at spare penge og så i høj grad også at undgå for meget indpakning og emballage, siger hun.

Lige præcis den bæredygtige vinkel er én af hovedidéerne bag at starte en landsdækkende kæde for brugt børnetøj og legetøj.

Børneloppen har således i løbet af de første år sparet, hvad der svarer til 9300 danskeres årlige CO2 forbrug og 42 millioner toiletskyld i vand. Af samme grund er Børneloppen tre år i træk blevet kåret som Bedste bæredygtige initiativ til Børn i byen priserne.

Her er, hvad vi køber brugt:

1. Bamser

2. Legetøjsbiler

3. DVD-film

4. Lego

5. Puslespil

6. Lamaze

7. Schleich

8. Børnebøger

9. Cars

10. Duplo

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...