På Bad Seed Beer Fest vil det blandt meget andet være muligt at smage disse fadlagrede øl fra Bad Seed Brewing. Privatfoto
Det sker

Er du vild med øl? Aalborg får ny stor ølfestival

Bad Seed Beer Fest har fokus på dansk bryg og bryggerier, der har mod til at eksperimentere

12. juni 2019 kl. 18:00

AALBORG: Kom og smag det bedste øl i Danmark.

Sådan lyder opfordringen fra brygger Fredrik Hector Schmidt, der står bag den nye ølfestival Bad Seed Beer Fest.

Den finder sted 17. august i Studenterhuset, og ved arrangementet kan du smage gyldne dråber og møde bryggere fra 15 bryggerier, der er nøje udvalgt af Fredrik Hector Schmidt selv.

- Vi har samlet, hvad vi selv synes, er de sejeste bryggerier i landet. Bryggerier der innoverer, eksperimenterer og er med helt i front på den danske ølscene - de er ikke bange for at rykke grænserne for brygning af øl, siger han, der selv ejer det lokale bryggeri Bad Seed Brewing.

- Jeg synes, der er behov for at samle de stærkeste kræfter på den danske ølscene her i byen. I dag er der ikke mange muligheder for ølentusiaster i Jylland, hvis de vil smage kvalitetsøl og møde bryggerne på en festival.

Fredrik Hector Schmidt har inviteret en række bryggerier, som han selv kalder de sejeste på den danske ølscene. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Her på aalborg:nu har vi bedt Fredrik Hector Schmidt fremhæve tre af de bryggerier, han har inviteret:

- Amager Bryghus; velfortjente vindere af titlen som Danmarks Bedste Bryggeri 2018 - grundlagt i 2007, og har siden begyndelsen været blandt spydspidserne på den danske brygscene.

- Warpigs og Mikkeller Baghaven; Mikkellers to danske bryggerier, der hver især excellerer på hver deres felt - Warpigs med humlede IPA's, og Mikkeller Baghaven med fantastiske fadlagrede syrlige øl.

- Flying Couch Brewing; med brygmester Peter Sonne i spidsen, som har været læremester for mig. Brygger fantastiske IPA's og skønne sours.

Fredrik Hector Schmidt er ikke i tvivl om, hvad man skal få ud af at deltage i festivalen.

- Jeg vil gerne give deltagerne mulighed for at smage god øl og opleve mangfoldigheden på den danske ølscene. Og de får mulighed for at møde bryggerne en til en, siger han.

- Og så skal der være plads til hygge, jeg vil give folk så god en oplevelse som muligt.

Ølfestivalen finder sted i Studenterhuset 17. august klokken 11 og igen klokken 16, der er plads til 300 gæster ved hvert arrangement.

Man skal købe billet for at deltage - se mere her

Annonceret indhold

Nyeste