Mabel Kafferi har pimpet den kendte og højtelskede mælkesnitte gevaldigt op. Men er den bedre?

AALBORG: Du har helt sikkert allerede spottet den på sociale medier, og måske har du også sukket over den i kagemontren hos Mabel Kafferi. Ja, den populære mælkesnitte har i den grad været hypet de seneste par uger, og den har flere gange været udsolgt, nærmest inden den overhovedet var kommet i montren.

Til en pris på 30 kroner må man dog også konstatere, at det virkeligt skal være en god mælkesnitte, hvis den skal kunne leve op til både hype og til pris.

Og det kan man selvfølgelig kun finde ud af ved at sammenligne den med originalen: Kinder Milk Slice. Med en pris på 3,79 kroner stykket for en Kinder Milk Slice, hvis man køber en fem-pak, er Mabel-mælkesnitten 7,92 gange dyrere end Kinder-versionen. Men er den så 7,92 gange bedre? Det har vi på aalborg:nu sat os for at finde ud af!

Ikke desto mindre får du altså en noget opgraderet version i forhold til den, du finder i køledisken i Netto. Mabel-snitten er både en hel del større end originalen, du får mere kage, og den er fint pyntet med bær på toppen. Ærligt, så ser den noget mere appetitlig ud end den plastikindpakkede original.

Vi smager på sagerne

Mabel-mælkesnitten består af en syrlig creme og en meget solid kagebund. Kagebunden ligner egentligt en browniebund, men er mere bastant i det - sandsynligvis for at kunne holde bedre på den bløde creme. Af den årsag kan kagen dog kun med besværlighed spises med fingrene, da cremen simpelthen bliver skubbet ud mellem de to lag kage, når man forsøger at bide af den.

Det er derfor heller ikke muligt at spise mælkesnitten på klassisk vis ved at pille kagetoppen af og nyde den nu kraftigere smag af mælkecremen, som jo er det bedste på mælkesnitten.

Og cremen i Mabel-mælkesnitten får en tommel op fra hele redaktionen.

- Den er dejlig syrlig, og det letter lidt på smagen, fordi selve kagen er lidt tung, lyder dommen.

Cremen er altså et rigtig fint modspil til kagen, der med sit brownieudseende er i den tunge ende. Det er tydeligt, at der er blevet brugt masser af kakao i kagen, for man efterlades med en eftersmag af kakao. Om man synes, det er lækkert eller ej, er en smagssag.

Er den så de 7,92 gange bedre?

Så hvad er dommen? Er den bedre end Kinder-versionen, der ikke bare bærer på smagen af "frisk mælk", men som også er en højtelsket favorit for os, der er vokset op i 90'erne?

Gør man det op i kroner og ører, så nej. Så er mælkesnitten fra Mabel ikke 7,92 gange bedre end Kinders Milk Slice. Meeen, vi er også på redaktionen enige om, at kagen er den enorme hype værdig.

- Det er jo en oplevelse i sig selv. Det er en sjov idé at pimpe en kendt klassiker fra køledisken op, og på den måde er selve oplevelsen alle 30 kroner værd.

Du finder mælkesnitten hos Mabel Kafferi på Boulevarden 6.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...