Selvom Janni og Camilla Nors endnu ikke har børn, kan de genkende længslen efter et ønskebarn fra forældrenes historie

AALBORG: Egentlig havde Janni Nors været fascineret af fertilitet siden gymnasiet. Det var dog først, da hun og hendes lillesøster, Camilla Nors, senere fik at vide, at de begge er donorbørn, at det for alvor satte skub i tankerne om at åbne en klinik, der arbejder med fertilitet, sammen.

- Vi ville selvfølgelig hjælpe andre par, som har stået i samme situation, som vores forældre har, siger Camilla Nors.

- Nogen kan jo ende med at kæmpe i 10-12 år for at få et barn. Det er en lang kamp, vi gerne vil være med til at mindske gennem naturlig fertilitetshjælp.

Naturlig fertilitetshjælp

I februar kunne Janni og Camilla Nors derfor slå dørene op til Klinik Nors, der arbejder med fertilitet. Her tilbyder de blandt andet fysioterapi og hormonterapi til både mænd og kvinder.

- Ofte starter vores forløb med, at klienten kommer ind til en dybdegående samtale hos mig, forklarer Janni Nors, der er uddannet bioanalytiker og komplementær hormonterapeut. På baggrund af omkring 100 spørgsmål er det Janni Nors opgave at balancere og tilføre de næringsstoffer, klienten mangler.

Bagefter kommer klienten videre til Camilla Nors, der er fysioterapeut med speciale i fertilitet. Hendes opgave er at bane vej for de forskellige næringsstoffer.

- For eksempel hjælper jeg ofte kvinder, der har fået et kejsersnit, men som efterfølgende har svært ved at blive gravide, siger hun og uddyber:

- Et kejsersnit kan give en del arvæv i livmoderen. Det kan jeg hjælpe med at mobilisere, så blodcirkulationen bliver bedre i området.

Vil hjælpe andre

Med hver deres baggrund var det altså oplagt at åbne en klinik, der arbejder med fertilitet, sammen. Især fordi de kan genkende længslen - og glæden - efter at skabe liv fra forældrenes historie.

- Selvom vi er donorbørn, er vores forældre stadig jo vores forældre. Faktisk synes jeg, vi er blevet en endnu tættere familie, efter vi fik at vide, at vi begge er donorbørn, siger Camilla Nors.

- Det har været enormt rørende at høre, hvordan vores forældre har kæmpet for at få børn, siger Janni Nors.

Du finder Klinik Nors i Rantzausgade 41, kld., og du kan læse mere om Klinik Nors her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...