Er du en ægte adrenalin-junkie? Så skal det her helt sikkert krydses af på bucketlisten

AALBORG: Hvis du leder efter et solidt adrenalinkick til at spice sommeren op, så har du her en gylden mulighed.

Til Idrætsmødet, som i år er blevet rykket fra juni til august, kan du prøve kræfter med en masse forskellige, sjove sportsgrene, såsom parkour, street basket og yoga, ligesom du kan glæde dig til en række fede events rundt i byen og langs havnefronten.

Og som kirsebærret på toppen byder Idrætsmødet på to vilde adrenalinkick i form af zipline fra vores kære Aalborg Tårn og frit fald fra Limfjordsbroen.

Vild udsigt fra toppen

Den meget unikke zipline-tur tager dig fra toppen af tårnet på 55 meters højde, hen over den grønne Skovdal og ned i Kunstens Skulpturpark.

- Vi blev inspireret af et kunstværk, der tidligere har været ved Kunsten, hvor man kunne se en tørresnor der gik fra Tårnet til Kunsten. Kunsten synes jo også, at det er fedt at være en del af idrætsmødet, så det bliver en helhedsoplevelse, fortæller Carsten Jørgensen, der blandt andre står bag projektet.

Carsten Jørgensen og hans crew har tidligere på foråret testet svævebanen, og som du nok kan forestille dig, berettes der om en fantastisk udsigt.

- Det fede er, at udsigten er så vild, og at man får opbygget noget adrenalin i forbindelse med turen op, og bagefter venter så turen på ziplinen.

Frit fald på 14 meter

Det andet adrenalinkick får du med udspring fra broens midte, der måler 14 meter i højden. En aktivitet der normalt er stort no-go, men for en dag har du altså chancen for at kaste dig ud over brokanten og tage badeturen til næste niveau.

Opstår muligheden igen en anden gang? Måske ikke, så det er med at gribe chancen!

Katrine Brix
Det er i midten mellem de to mursøjler, du kan tage springet ud i de 14 meter og ned i Limfjorden. Arkivfoto: Henrik Aaen

Vil du prøve zipline eller udspring fra broen? Så kan du finde billetter og mere info her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...