Prøv populære restauranter som Skagen Fiskerestaurant og Restaurant Tabu til en god pris

AALBORG: Skal efterårsferien krydres med en god spiseoplevelse? Så er der masser af muligheder netop nu. I denne uge løber Dining Week nemlig af stablen, og her kan du altså prøve en tre-retters menu på en af Aalborgs bedste restauranter til en nedsat pris.

- Vi har glædet os til at lancere Dining Week uge 42, som bliver præcis, som vi kender den uden restriktioner. Der er dog begrænset med billetter, da restaurationsbranchen sukker efter arbejdskraft efter to års nedlukning. Derfor skal man heller ikke vente for længe med at få købt sine billetter, hvis man har en særlig restaurant i kikkerten, fortæller Bjørn Beyer, stifter af Dining Week i en pressemeddelelse.

I uge 42 samler Dining Week en lang række restauranter i hele landet, som alle tilbyder en tre-retters menu til en fast pris. Derudover tilbyder udvalgte restauranter en menu med 10 serveringer. Det er en unik mulighed for at gå på opdagelse i de danske restauranter og få prøvet nogle nye og anderledes madoplevelser.

I Aalborg kan du prøve en menu med 10 serveringer hos Restaurant Tabu, mens du kan prøve en tre-retters menu hos blandt andet Skagens Fiskerestaurant og Bistro V.

Du kan finde alle restauranterne i Aalborg samt booke bord lige her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...