Der er masser af sport på programmet i denne uge

AALBORG: Er du sportsinteresseret? Så er der masser af fede aktiviteter på programmet i denne uge.

Der skal nemlig overrækkes ikke mindre end 180 danmarksmesterskabstitler i 50 forskellige sportsgrene. Og oveni hatten afholdes der både Idrætsmødet og Waater Festival - der er altså rig mulighed for, at få sig en på sports-opleveren!

Vi giver dig overblikket over ugens mange aktiviteter.

Anne  Norre
180 danmarksmestre skal findes i denne uge. Arkivfoto: Claus Søndberg

DM-ugen: 23.-26. juni

Både lørdag og søndag kan du overvære bowlerne give deres allerbedste, når Danmarks bedste til bowling skal kåres - det foregår i Løvvang Bowlingcenter. Du kan også varme op til Tour de France med enkelstart i cykling om torsdagen.

Du kan også opleve en masse dygtige dansere i Nordkraft, hvor der skal dystes i både Latin, Hip Hop, Rock, Disco og Show. Det foregår hele lørdagen fra 11.00 til 20.30.

Programmet er enormt, og du får det fulde overblik over, hvornår og hvor det går løs på Danmarks Idrætsforbunds hjemmeside.

Anne  Norre
Idrætsmødet byder på masse af fede kom og prøv-aktiviteter. Arkivfoto: Andreas Falck

Idrætsmødet: 24.-26. juni

Hvis du også gerne selv vil i sving, og ikke bare vil nøjes med at kigge på, kan det godt betale sig at kigge på Idrætsmødets program. Her er der nemlig masser af sjove kom og prøv-aktiviteter for både børn og voksne.

Flere end 100 aktører er gået sammen om at lave en masse aktiviteter, du kan prøve kræfter med. Prøv fx beach volley, floorball, street skating, yoga, streetball, shape up fitness og kampsport.

Du finder det fulde overblik ved at hente GoVisit-appen og søge efter idrætsmødet.

Skal det være lidt vildere, stiller Chilijuice igen klar med både brohop og zipline. På Ziplinen svæver du fra Aalborgtårnet til Kunstens Have og udover et sug i maven, får du Aalborgs måske bedste udsigt på hele turen.

Skal der være lidt mere action over det, kan du også hoppe de 13,5 meter direkte ned i Limfjorden. Der er stadig billetter til salg til begge aktiviteter.

Anne  Norre
Waater Festival er klar med van(d)vittige aktiviteter hele weekenden. Foto: Svenn Hjartarson

Waater Festival: 24.-26. juni

Er du mest til vandsport? Så tag et kig forbi Skudehavnen i Aalborg Vestby. Waater Festival inviterer nemlig på vanvittige aktiviteter for både børn og voksne.

- Kom og spring på Danmarks største Waater Blob, leg med SUP boards, mega SUP board, dyk på land, hop på trampolin på vand, prøv kanoer, kajakker, kabelparken og meget andet! Alt sammen helt gratis, skriver folkene bag Waater Festival på deres hjemmeside.

- Det kræver ikke andet end badetøj, et håndklæde og den indre vandhund, så er du i gang. Husk også solcremen, da vi regner med at få masser af godt vejr hele weekenden, lyder det fra arrangør Nichlas Tougaard.

Se det fulde program på Waater Festivals hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...