Du kan møde kvinden der vender op og ned på himmel og hav. Foto: Karsten Piper
Det sker

Få en fed teateroplevelse i Aalborgs gader

Kom med på en sanselig byVANDring med Aalborg Teater

20. maj 2021 kl. 14:13

AALBORG: Nu kommer der en forestilling, hvor du ikke får en øm mås, og hvor der kommer nogle skridt på tælleren. Med forestillingen byVANDring er der nu mulighed for at få en teateroplevelse, som tager publikum med rundt gennem Aalborgs gader. Når forestillingen er slut har du tilbagelagt ca. 1,5 km.

Startsted: Forestillingen begynder ikke ved Aalborg Teater. Du skal møde op ved startstedet Utzon Center hvor Aalborg Teaters personale tager imod dig.

byVANDring er en invitation til at besøge grænselandet mellem fantasi og virkelighed, fortid og nutid, himmel og hav. Om at se ind & ud. byVANDring er en sanselig undersøgelse af byens maritime hukommelse. Det skriver Aalborg Teater i en pressemeddelelse.

Forestillingen opleves i små grupper, som sammen går på opdagelse i Aalborgs gader, hvor de blandt andet møder den unge mand, der har arvet sin bedstefars blik mod horisonten, kvinden der vender op og ned på himmel og hav, og teaterdirektøren af byens mindste teater.

Publikum involveres på charmerende vis i forestillingen, der fremstår som en forunderlig leg og en dør ind til et parallelunivers med egne hemmelighedsfulde beboere.

Forestillingen er lavet af Luna Park Scenekunst, som er et scenekunstfællesskab bestående af teaterfolk fra blandt andet Italien, Colombia, Norge og Danmark. Et fælles kendetegn for Luna Parks forestillinger er poesi, underfundig humor og sanselighed, inspireret af kunstnerisk leder Betina Birkjærs mangeårige arbejde med den spanske teatertrup Teatro de Los Sentidos.

I forestillingen medvirker Freja Schamburg-Müller, Asger Kjær, Marie Hauberg og Marte Schau.

byVANDring iscenesættes af Betina Birkjær og scenografisk konsulent er Jonas Kjeldgaard Sørensen og dramaturg er Giovanna Pezzullo.

byVANDring kan opleves i Aalborg fra 26. maj til og med 30. maj 2021 og du kan se mere om forestillingen på Aalborg Teaters hjemmeside.

Annonceret indhold

Nyeste