Magasin skruer op for servicen frem mod jul

AALBORG: Selv om kalenderen kun siger november, så kan man efterhånden mærke, at julen er på vej.

Og nu skruer også Magasin op for juletiltagene i form af events, festlig gaveindpakning og en ny række personlige services, der skal gøre det nemmere for os.

- Julen er altid en fantastisk tid i Magasin, og vi ser frem til at hjælpe vores kunder med alt lige fra julegaveindkøb til at finde det perfekte juleoutfit – også selvom julen i år ikke byder på de traditionelle julefester, siger Tina Mikkelsen, der er chef i Magasin i Aalborg.

Personlig gavelevering til døren

De fleste elsker at give gaver, men det er ikke altid lige nemt at vælge de helt rigtige. Derfor stiller Magasin gaveshoppere til rådighed, der kan hjælpe med inspiration.

- Vores gaveshopper-koncept er ganske gratis og gør det nemmere at finde de helt rette julegaver. Det kan både være i form af inspiration til årets gaver, eller at shopperen udfører alle indkøbene, hvis man for eksempel gerne vil spare tid eller helst ikke vil bevæge sig for meget udendørs i denne coronatid, forklarer Tina Mikkelsen.

Fra og med næste uge og frem til 23. december kan du også få personlig gavelevering lige til døren, når du booker en gaveshopper. Gaveshopperen kan bookes på forhånd på Magasin.dk, og det er også muligt at få hjælp, når man befinder sig i butikken.

Flødebolletårn og pyjamas

Tiden op til jul byder desuden på masser af aktiviteter i Magasin. Fredag 20. november inviterer stormagasinet for eksempel til ”pyjamasparty”, hvor hele familien har mulighed for at få personligt print på sin julepyjamas. Hver fredag i december vil der desuden være flødebolletårne, hvor 15 heldige vindere forkæles med lækre flødeboller. For familiens yngste vil der blandt andet også være mulighed for at få lavet ansigtsmaling på udvalgte dage i december.

- I denne specielle tid trænger de fleste af os til lidt ekstra forkælelse, og derfor ryster vi i år posen og præsenterer en række hyggelige aktiviteter og sjove konkurrencer for store og små – naturligvis med alle nødvendige forbehold. Vi glæder os til at byde indenfor til en hyggelig juletid med alt, hvad den indebærer af julegodter, juleeventyr for børnene, masterclasses for makeupinteresserede og meget mere, siger Tina Mikkelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...