Show tager på Danmarks største popcast-turné - se her hvornår de kommer til Aalborg

AALBORG: Det bliver større end nogensinde, når Søren Rasted og hans kendte venner fra podcasten Den Grå Side snart tager ud på sin tredje vintertour.

Fra nytår besøger de nogle af de største danske scener med deres lumre aftener i erotikkens tegn. Og er du vild med Søren Rasted og hans frække panel af folk fra standup-, musik- og tv-scenen, så skal du være klar 28. februar, når de kommer forbi Skråens Royal Stage.

- Det er simpelthen skideskægt og et rigtig godt show at tage sin kæreste med til, siger leder af Skråen Jørgen Nissen, som selv har set Den Grå Side flere gange.

Konceptet for showet er, at Søren Rasted og hans panel læser højt, analyserer og minutiøst gennemgår erotiske noveller fra de grå sider i det nu hedengang Ugens Rapport.

Panelet skifter fra gang til gang, så ingen bliver for komfortable med oplæsningen af de kulørte historier.

- Panelet sidder på scenen og får nogle fadøl, og ofte får de nok lige en mere, end de egentlig havde forestillet sig, fordi de bliver bragt ud af deres comfortzone, siger han og tilføjer:

- Det hele er altid lidt en overraskelse. Det er en anderledes form for improshow og altså virkelig, virkelig sjovt, også fordi Søren Rasted er super god til at arrangere det og er en super god vært, siger han.

På listen over tidligere gæster til Den Grå Side live-shows er blandt andre Allan Olsen, Jonatan Spang, Mads Steffensen, Kim Bildsøe Lassen, og Kurt Thyboe.

Billetsalget til showet er åbnet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...