Verdens største Star Wars-kostumeklub kommer til Aalborg

AALBORG: Fans af Star Wars-sagaen får de kommende dage en helt speciel mulighed for at blive foreviget med deres idoler.

I forbindelse med, at Aalborg Kongres & Kultur Center de kommende dage viser A New Hope på kæmpelærred, besøger den danske afdeling af verdens største Star Wars-kostumeklub nemlig hallen.

The Danish Garrison - en del af 501st Legion, som kostumeklubben hedder, møder med 13 udklæde Star Wars-personaer, som alle står klar til at underholde, hilse og stille op til selfier, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Klubben består udelukkende af frivillige medlemmer – og alle kostumerne er lavet af medlemmerne selv, hvor fokus på autenticitet og lighed til filmen er i højsædet.

Men ikke nok med, at du får mulighed for at opleve karaktererne i levende live, så vil du også få mulighed for at skyde dem. I foyeren opstilles der en skydebane, hvor det er muligt at skyde en Star Wars-persona med en NERF-gun. Ud over det er der forskelligt merchandise at kigge på og evt. købe.

Star Wars-filmen A New Hope spiller på det store lærred ledsaget af livemusik fra Aalborg Symfoniorkester tirsdag 1. oktober og onsdag 2. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...