Mange unge i Aalborg er klar til at arbejde på onsdag, men mangler job på indsamlingsdagen

AALBORG: Har du erkendt dit nederlag i forhold til nullermændene? Trænger der til at blive ryddet op i garagen eller malet i soveværelset, så står der billig og effektiv arbejdskraft og venter på dig på onsdag 7. november.

Her trækker elever over hele landet i arbejdstøjet for at rejse penge til den årlige Operation Dagsværk.

Også i Aalborg myldrer det i disse dage ind med tilmeldinger fra unge, der gerne vil være med. Til gengæld står det lidt mere sløjt til med at finde job til dem.

- Vi kunne godt bruge mange flere i Aalborg. Både private og virksomheder kan melde sig med alle former for opgaver eller forefaldende arbejder, siger kommunikationskonsulent i Operation Dagsværk Anne Splittorff.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan sætte eleverne til - fra hundeluftning og kagebagning til rengøring og babysitning.

Fælles for opgaverne er dog, at man skal hyre eleven i fem timer, og at det koster 350 kroner.

- Jeg har lige siddet og booket en flok elever, der skal ud og male et helt hus, så det er virkelig en dag, hvor man kan få lavet noget og til en rimelig pris, siger hun.

Pengene går ubeskåret til Ungdommens Røde Kors og Røde Kors i Grønlands projekt for unge i Grønland.

Aflønningen foregår via MobilePay eller bankoverførsel, så man behøver ikke frygte, at pengene går i egen lomme.

Operation Dagsværk forventer, at op mod 20.000 elever tilmelder sig i år. Det vil i så fald være en betragtelig stigning i forhold til sidste år, hvor 15.000 deltog.

Har du brug for praktisk hjælp på onsdag, kan du hyre en elev her.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...