Carl’s Jr. er snart klar til at servere burgere til endnu flere aalborgensere, og det fejres med gratis burgere til de hurtige

Inden længe får endnu flere aalborgensere mulighed for at nyde de berømte, flammegrillede Angus burgere og sprøde Chicken Tenders fra Carl’s Jr. Den nye restaurant er placeret i Aalborg Centrum, på Boulevarden 8 og åbner torsdag 29. november klokken 10.

Klar til start

Der er mange ting, der skal falde på plads, når en helt ny restaurant skal åbne, og det er en spændt distriktschef, der står bag en stor del af forberedelserne. Aalborgenserne har tidligere taget rigtig godt imod Carl’s Jr. i Aalborg Storcenter, og derfor er forventningerne til den nye restaurant også store.

-Vi glæder os helt vildt til at åbne på Boulevarden. Selvom byen allerede har en del burgerrestauranter, har vi rigtig mange gæster, som kommer igen og igen i vores restaurant i Aalborg Storcenter, og derfor ser vi frem til at udvide i hjertet af Aalborg, siger Sima Jepsen, Distriktschef i Carl’s Jr.

Konceptet bygger på store flammegrillede amerikanske burgere. PR Foto

Til åbningen er der ansat 30 nye medarbejdere, der skal være med til at give gæsterne den bedste oplevelse. Carl’s Jr. adskiller sig fra konkurrenterne ved at servere frisklavet burgere direkte ved bordene på ægte amerikansk manér. Fra menukortet kan gæsterne vælge alt fra flammegrillede burgere, håndpanerede Chicken Tenders og hand-scooped Milkshakes, og der er altid gratis refill på sodavand.

-Vi har knoklet for at blive helt klar til den store åbning, siden vi overtog vores nye lokaler. Vi har ansat et virkeligt stærkt hold af passionerede medarbejdere, som lige nu er ved at lære hinanden samt vores processer og opskrifter godt at kende, så vi kan servere lækre og saftige burgere fra dag ét, tilføjer Sima Jepsen.

Gratis burgere til de første 50 gæster

Åbningen fejres med en særlig gave til de første 50 gæster, der køber en menu på åbningsdagen. De får nemlig et gavekort på intet mindre end 52 burgere – altså en gratis burger hver uge i et helt år. Derudover vil alle gæster på åbningsdagen og i åbningsweekenden få et særligt VIP-kort, der giver 20 procent i rabat på hele menukortet resten af året og et godt stykke ind i 2019.

Som et led i den store ekspansion i Danmark, er den nye restaurant i Aalborg nummer 18 i rækken. På verdensplan har kæden mere end 3800 restauranter, og uanset om man er i USA, Kina eller Danmark, så er Carl’s Jr. kendt som en destination for store, saftige, flammegrillede burgere fra Californien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...