Ruben Søltoft rammer Aalborg Comedy Club i Maren Turis Gade i september. Foto: Laura Guldhammer Thomsen
Det sker

Få et godt grin: Aalborg Comedy Club er tilbage med kendte navne

Glæd dig til sjove aftener med Rune Klan og Ruben Søltoft

14. august 2022 kl. 09:34

AALBORG: Trænger du til at få rørt lattermuskerne, så giver Aalborg Comedy Club dig rig mulighed for det i den nye sæson.

Klubben i Maren Turis Gade er klar med et program, der både byder på shows med kendte komikere og de populære aftener med open mic.

Det første open mic-show er med Niels Flensborg som vært og finder sted 18. august. Udover værten kommer der 6-9 komikere, som tester materiale og tryller for publikum.

Senere i august kan du opleve Anders Jessen, Lukas Whitfield, Morten a´Rogvi, Nicklas Do og Victor Hvid. Tilsammen kalder de sig "De Fulde Fem", og de kigger på hverdagens udfordringer med eksempelvis kærester, stoffer, børn og teknologi igennem alkoholens slør.

Rune Klan og venner underholder publikum i Aalborg Comedy Club to aftener i september. Pr-foto

Derefter er der tre aftener med Open Mic med henholdsvis Henriette Thuesen, Johnny Robertson og Jakob Svendsen som værter, efterfulgt af to shows i træk i midten af september med den kendte komiker Rune Klan.

Rune Klan har et par venner med på scenen, og sammen vil de sørge for, at publikum får en sjov og magisk aften.

I slutningen af september har en anden stand up'er nogle af sine venner med på scenen to aftener i træk. Det er Ruben Søltoft, som sammen sine komiker-venner vil teste nyt materiale på publikum.

Du kan se det fulde program og billetpriser på www.event-aalborg.dk/comedyclub.

Annonceret indhold

Nyeste