Kom i eksklusivt selskab med superligaspillerne Tom van Weert og Oliver Klitten på AaB's anlæg

AALBORG: Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad der foregår i en ellers normalt lukket fodboldverden, så skal du skynde dig og kridte skoene, når Superliga-klubben AaB byder indenfor.

Der er tale om et såkaldt eksklusivt arrangement, og der er kun plads til 30 på en rundvisning og guidet tur på AaB's træningsanlæg på Hornevej 2 i Aalborg Øst.

Fodboldinteresserede kan dog glæde sig over, at der bliver arrangeret hele to ture - men vær lige opmærksom på, at de finder sted allerede onsdag den 17. juli klokken 14 og igen klokken 15.30.

Torben O. Andersen
De professionelle fodboldspillere i AaB tilbringer et utal af timer på træningsbanerne, hvor der også indøves specifikke detaljer. Arkivfoto: Bent Bach

Og de heldige deltagere bliver guidet rundt af superligaspillerne Tom van Weert og Oliver Klitten, der tager dig med ind i de "hellige haller" på træningsanlægget. Og mon ikke de to proffer også er god for en historie eller to?

De guidede gåture er arrangeret af Himmerland Boligforening i samarbejde med AaB, og de finder sted i anledning af boligforeningens 75 års jubilæum.

Tilbuddet er således en del af foreningens "Som tiden dog går" koncept, der også byder på andre gåture.

Torben O. Andersen
AaB's træningsanlæg ligger på Hornevej 2 i Aalborg Øst, og nu tilbydes fodboldinteresserede guidede ture på anlægget i selskab med nogle af spillerne. Arkivfoto: Mette Nielsen

I næste uge - nærmere bestemt onsdag den 24. juli - tilbydes der f.eks. to guidede ture på Aalborg Portland Park i selskab med AaB-spillerne Kasper Kusk og Rasmus Thellufsen, der viser rundt på deres hjemmebane.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...