Ejer Christian Helweg er med, når du kan møde unge fra Råt&Godt i december
Shopping

Få pakket dine julegave bæredygtigt ind i Magasin

Stormagasinet giver samtidig økonomisk støtte til arbejdet med udsatte børn og unge

13. november 2020 kl. 15:38

AALBORG: Et nyt samarbejde har set dagens lys her op til jul: Magasin og Råt&Godt støtter fremover hinanden i arbejdet med at hjælpe udsatte børn og unge. Det skriver stormagasinet i en pressemeddelelse.

Initiativet er en del af Magasins ansvarlighedsstrategi, der skal bidrage til en mere bæredygtig mode- og livsstilsbranche og forankring i lokalsamfundet - eksempelvis med støtte til børn og unge i de områder, hvor Magasin har forretninger.

De penge, som Magasin normalt ville bruge på medarbejdergaver, bliver i år doneret til Råt&Godt. Pr-foto

Magasin hjælper blandt andre Råt&Godt med økonomisk støtte og forskellige andre tiltag, som understøtter arbejdet med udsatte unge og bæredygtige initiativer.

- Hver eneste dag bidrager mange unge mennesker til vores forretning, og det er derfor oplagt for os at give noget tilbage til netop de unge – ikke mindst til dem, som desværre er udsatte. Vi er derfor meget stolte af, at vi kan være med til at støtte en virksomhed som Råt&Godt, der gør en stor indsats for unge i lokalområdet, lyder det fra Thor Palmhøj, HR-direktør i Magasin.

Hos Råt&Godt fremhæver stifter Christian Helweg, at hans socialøkonomiske virksomhed deler mange værdier med Magasin.

- Det er vigtigt for os at tage hånd om de unge mennesker, som er på kanten af samfundet, så de får en chance for at komme videre i beskæftigelse. Vores mål er at hjælpe de unge med at opnå håndværksmæssige kompetencer, så de bliver bedst muligt rustet til at komme i job eller starte på uddannelse, siger han.

6. december kan du møde nogle af de unge fra Råt&Godt i Magasin, de vil blandt andet hjælpe med at pakke julegaver ind i genbrugsstof fra forretningens eget brand Magasin du Nord Collection. Christian Helweg vil også selv være til stede og fortælle nærmere om Råt&Godts arbejde med udsatte unge, slutter pressemeddelelsen.

Annonceret indhold

Nyeste