Workshop kombinerer fysiske øvelser med mentale i Boxits nye bygning

AALBORG: En kæmpestor rå bygning, masser af hårdt arbejde og øvelser på trappetrin og syv etager og et mentalt boost i form af forskellige mentale øvelser.

Det er sådan cirka dagsordenen, når livsstilscoach Mette Randorff 1. december fra 10.00-11.30 står i spidsen for en workshop i Boxits helt nye bygninger på hjørnet af Østre Allé og Sønderbro.

Anne Helene Thomsen
Pulsen skal nok komme op på vej op af de mange trapper. Til gengæld er det helt ideelt at få pulsen ned igen her øverst oppe, mener Mette Randorff. Foto: Claus Søndberg

Mette Randorff er nemlig ikke i tvivl om, at en del af os godt kan tåle at mærke lidt efter og måske endda handle lidt anderledes, når stresshormonerne pisker rundt i kroppen.

Man skal have en ny måde at tænke på, og det kan man få ved at prøve kræfter med at få pulsen op og varme i kroppen ved fysisk udfoldelse på trapperne og i bygningens lokaler. Efterfulgt af en række værktøjer, der får pulsen ned igen.

– Vi bliver de første, der får lov til at komme op, og vi skal flytte os selv fysisk og mentalt opad, og vi skal have et skyline view på Aalborg og os selv, forklarer Mette Randorff.

- Vi får lov til at se det hele lidt fra oven på denne workshop både billedligt talt og fysisk, fortsætter hun.

Anne Helene Thomsen
Der er masser af trapper, hvor pulsen kan komme op i Boxits tårn. Foto: Claus Søndberg

Arrangementet henvender sig kun til voksne, men til gengæld er det ikke så vigtigt, om man er i superform, fortæller Mette Randorff.

– Det her handler jo først og fremmest om at ændre sit “mindset,” så man kan mærke, hvad man skal gøre, når stresshormonerne pisker rundt i kroppen for eksempel på arbejde, siger hun.

– Og her er det, at de værktøjer, jeg præsenterer, kommer ind i billedet.

Det er Boxit, der har inviteret indenfor i deres helt rå lokaler på hjørnet af Østre Allé og Sønderbro, allerede før de er blevet officielt indviet, fortæller hun.

– De synes godt, at der måtte ske et eller andet, inden bygningen bliver taget i brug, og så lagde vi hovederne i blød og fandt ud af det her, siger hun.

Du kan finde arrangementet “Få motivation, ro og kom op i gear i Boxits nye rå bygning” på Facebook, hvor du også finder linket til at tilmelde dig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...