Herbie og AaB går sammen om at lave ny gin, hvor overskuddet skal gå til klubben

AALBORG: Er du til gin og tonics på terrassen eller altanen, så kan du hen over sommeren servere den klassiske drink med et tvist af AaB.

Klubben har nemlig slået sig på flasken og er sprunget ud som gin-producent i samarbejde med det prisvindende Herbie Gin fra Fjerritslev.

- Vi synes, det er fedt, at et nordjysk gin-destilleri har vundet priser verden over, så selvfølgelig skulle vi lave en gin sammen, siger administrerende direktør i AaB Thomas Bælum i en pressemeddelelse.

Smagen af Nordjylland

Den nye gin er inspireret af den nordjyske natur og består udover enebær af havtorn og fyrrenåle, der er indsamlet i Nordjylland.

- Alle ingredienserne er udvalgt af en håndfuld af vores trofaste sæsonkortholdere og de to legender Torben Boye og Henrik ”Mini” Rasmussen, der har vundet DM-guld to gange med AaB og repræsenteret klubben i Champions League, tilføjer Thomas Bælum.

Kan kun købes i Nordjylland

Den producerede AaB-gin vil fra i morgen, fredag 26. april, kunne købes hos AaB’s fanshop, og i nærmeste fremtid også hos en række nordjyske forhandlere.

- Det er vigtigt at støtte op om lokalmiljøet, så derfor vil overskuddet fra ginnen gå direkte til AaB, siger Anders Skotlander, en af folkene bag Herbie Gin.

Ginnen er lavet i et begrænset antal flasker, og kan kun købes hos forhandlere i Nordjylland.

Smag den fredag aften

I forbindelse med AaB’s hjemmekamp mod Hobro på Aalborg Portland Park fredag aften, vil der være smagsprøver af den nye gin for både fans og sponsorer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...