Scorer vild international pris efter travl sæson

AALBORG: Er Falken, Lynet og Saven en del af dit sommerprogram, og synes du i det hele taget bare, at Fårup Sommerland er en fest, så er du ikke alene.

Parken er nemlig er lige blevet året til Europas bedste forlystelsespark ved prisuddelingen Park World Excellence Awards 2021.

Prisen markerer afslutningen på en sæson med nye investeringer såvel som høje besøgstal, skriver Fårup Sommerland i en pressemeddelelse.

Man tilføjer, at man nu ser forventningsfuldt frem mod den kommende sæson, hvor parken slår dørene op til Danmarks største rutsjebane, Fønix.

- Vi er naturligvis meget stolte og glade for prisen, som først og fremmest skyldes en stærk holdindsats af alle medarbejdere i Fårup Sommerland. Det har været en meget speciel sæson for os og vores kollegaer, men jeg er enormt stolt over både direktørens, ledergruppens og medarbejdernes tilgang, arbejde og de resultater, de leverer i en svær og omskiftelig tid, fortæller bestyrelsesformand i Fårup Sommerland Ole Mølgaard.

Prisen gives til forlystelsesparker i Europa med under 1,5 mio. gæster. Park World Excellence Awards er en førende ordning for anerkendelse af en række af de bedste attraktioner på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Fårup Sommerland åbner til næste års sæson 9. april 2022.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...