Saven er parkens største investering i flere år

AALBORG: Den er den eneste rutsjebane i Danmark, der kører både forlæns og baglæns.

Og Fårup Sommerlands nyeste forlystelse Saven har da også fået en del opmærksomhed i både ind- og udland.

Nu kan forlystelsesparken føje endnu en anerkendelse til samlingen, for Saven er netop blevet kåret til intet mindre end Europas bedste nye rutsjebane. Det er sket ved prisuddelingen Park Wold Excellence Awards 2020, skriver Fårup Sommerland i en pressemeddelelse.

Saven, der er parkens største investering i flere år, får prisen i kategorien ”Best Roller Coaster – Limited Budget”, som blandt andet indebærer, at kreativiteten i konstruktionen har skubbet grænserne for forlystelser, og at rutsjebanens design er unikt i forhold til andre forlystelser.

- Vi er naturligvis meget stolte og glade for prisen. Det har hele tiden været vigtigt for os at skabe en forlystelse, som appellerer bredt til vores gæster og tilbyder en ny dimension til vores i forvejen store oplevelsestilbud til hele familien, fortæller Niels Jørgen Jensen, der er adm. direktør i Fårup Sommerland.

Saven er 24 meter høj og som sagt den eneste, der kører både forlæns og baglæns.

Kåringen sætter punktum for et ekstraordinært år for Fårup Sommerland, som trods omstændighederne oplever stor opbakning fra nordjyderne i disse dage. Indtil videre har forlystelsesparken nemlig oplevet en stigning i salget af sæsonkort til 2021.

Der venter også en nyhed i parken næste år. Til de alleryngste står parken nemlig klar med en ny bilbane, der ifølge pressemeddelelse kan prøves af børn fra helt ned til 0 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...