Sofia Heidelbach ser frem til et par travle uger i godt selskab med Grøn-karavanen

AALBORG: Det handler om fællesskabet blandt de frivillige og god musik, når Sofia Heidelbach fra Aalborg rejser rundt med Grøn-karavanen til sommerens koncerter.

Det er tredje år i træk, hun er med - og det er en oplevelse, Sofia Heidelbach ikke vil være foruden.

- Der sker ikke så meget i sommerferien, og jeg vil gerne ud og have nogle oplevelser og møde mennesker, siger hun.

- Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at jeg er frivillig på Grøn, jeg glæder mig sådan.

Tina Larsen
Sofia Heidelbach fremhæver fællesskabet og sammenholdet blandt de mange frivillige. Foto: Hans Ravn

Båndet til de andre frivillige fremhæver 23-årige Sofia Heidelbach, der er studerende og skal læse Informationsteknologi efter ferien.

- Jeg har fået nogle rigtig gode venner og veninder på tværs af Danmark. Alle er glade og søde ved hinanden. Vi har et helt særligt sammenhold og fællesskab, siger hun.

- Grøn har også hjulpet mig personligt med at vokse. Det har givet mig et skub fremad, at man skal møde nye mennesker og tale med dem. For eksempel når jeg står ved indgangen og tjekker billetter og tasker. Her er man ansigt udadtil og skal give gæsterne den bedste oplevelse. Grøn er en fest for alle.

Derudover er hun en del af gruppen, der stiller telte op inden koncerterne - og tager dem ned igen, når musikfesten er overstået.

- Selvfølgelig er det hårdt med otte koncerter på 11 dage rundt omkring i landet, men man glemmer det, når først man er i gang. Så er det bare sjovt.

Med egne ord elsker Sofia Heidelbach musik, og især kunstnernes forberedelser gør et særligt indtryk.

- Når de forskellige bands øver og varmer op inden koncerterne. Så får jeg en helt særlig kriblen i maven af forventning, siger hun, der i år især glæder sig til at høre Dizzy Mizz Lizzy og Carpark North.

Og hun er ikke i tvivl.

- Jeg er helt sikker med igen næste år.

Grøn i Aalborg finder sted på Hvorup Kirkevej søndag 21. juli. Koncertpladsen åbner klokken 13, og den lukker igen 21.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...