Aalborg står i bæredygtighedens tegn de kommende dage

AALBORG: De kommer i stort set alle former og farver. Nogle lidt bredere andre lidt længere. Nogle med elmotor, nogle kun med motor af rugbrød.

Og der var da stort set også alle slags ladcykler, da Cyklistforbundet og Aalborg Cykelby lørdag indbød til parade for de populære to- og tre-hjulede familiecontainere i midtbyen.

Katrine Schousboe og Bent Bach
Godt at sidde beskyttet, når der kommer en byge!

Paraden, som er en årligt tilbagevendende begivenhed, er en del af Aalborg Bæredygtighedsfestival, og de mange cykler var da også med til at sætte kulør og ansigt på festivalens åbningsdag.

Katrine Schousboe og Bent Bach
Cyklisterne trillede rundt i midtbyen en times tid med et indlagt stop på Nytorv.

Bæredygtighedsfestivalen varer til og med på lørdag, 15. september og har ikke færre end 180 aktiviteter for børn og voksne. Det er et langt større program end tidligere år, og arrangørerne lover, at havnefronten den kommende uge bliver forvandlet til et grønt og bæredygtigt mekka med marked, oplæg, smagsprøver, udstillinger, kunst og meget mere. Langt det meste er det i øvrigt gratis at deltage i.

Hovedformålet med festivalen er at inspirere os alle til at gøre hverdagen lidt mere bæredygtig med små eller store skridt.

Katrine Schousboe og Bent Bach
De kommer i alle former og farver - men de senere år er ladcyklerne blevet særligt populære blandt børnefamilier, som et alternativ til bil.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...