Hele Aalborg er inviteret til festival på Limfjordsøen med musik, yoga og workshops

AALBORG: Skal der gå en motorvej hen over Egholm eller ej? Sådan lyder et af de allermest kildne spørgsmål, man i disse år kan stille os aalborgensere.

Men i virkeligheden ved mange af os alt for lidt om den lille ø, mener man i aktionsgruppen Egholm-Motorvejen Nej Tak.

Derfor har gruppen på søndag, 28. april, stablet et nyt tiltag i form af Egholm Familie Festival på benene. Her er byens børn, unge og lidt ældre inviteret over for at lære om øens kvaliteter, skønhed og mangfoldighed, skriver gruppen i en pressemeddelelse.

- Mange mennesker ved ikke, at den lysbugede knortegås er i samme "truede dyrearter kategori" som pandaen og tigeren. Vi kan ikke stiltiende stå og kigge på, at man fra politisk og erhvervslivets side er i gang med at udrydde endnu en dyreart. Så derfor laver vi festivalen for at hjælpe Egholms Venner og skabe fokus på netop dét. Og selvfølgelig fordi vi gerne vil invitere folk til øen, så de bedre kan se, mærke og forstå, hvorfor en motorvej her er fuldstændig tåbelig og unødvendig, siger Christian Gade Bjerrum, der er en af initiativtagerne til gruppen.

På éndagsfestivalen kan du blandt andet opleve musik, taler, børneyoga, udstillinger, workshops og stilhedsmeditation. Restaurant Kronborg holder ekstraordinært åben og serverer stegt flæsk og vegetarmad ad libitum hele dagen for 98 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...