Børnene skal løbe 800 meter.
Livet her

Familieløb i efterårsferien

Aalborg KFUM Fodbold holder Hasserisløbet for andet år

12. oktober 2017 kl. 15:47

AALBORG: Aalborg KFUM Fodbold holder for andet år i træk Hasserisløbet. Aalborgs skønneste familieløb, kalder arrangøren løbet søndag 22. oktober.

- Vi er utrolig stolte af at arrangere et løb, hvor hele familien er tænkt ind. Hos Aalborg KFUM Fodbold vil vi gerne vise, at vi er meget mere end fodbold, siger Tom Nygaard, koordinator ved Hasserisløbet ’17. Der er distancer for ethvert kondital: Børneløbet på 800 meter og voksedistancer på 5 km, 10,5 km og en halv maraton. Ruten fører løberne gennem Hasseris Villaby.

Alt efter distancen vil løberne skulle løbe den forholdsvis flade rute en, to eller fire omgange.

- Dansk Atletik Forbund og DGI har certificeret Hasserisløbet ’17. Det vil sige, at KFUM Aalborg Fodbold, kan sikre, at løberne får den bedst mulige løbeoplevelse, hvor kvaliteten og sikkerhed er i top, fortæller Tom Nygaard.

Deltagerne i børneløbet og halvmaraton vil modtage en medalje, mens der er lækre goodiebags til alle. Mens der løbes vil der være aktiviteter for hele familien: Hoppeborg, ansigtsmaling, stemningsfuldt musik fra DJ’en samt pølser fra grillen og varm kakao. Der vil ligeledes blive solgt kage, som eleverne fra Gl. Hasserisskole har bagt. Overskuddet fra dette salg vil gå til 8. klassernes årlige lejrskole.

I årtier har Aalborg KFUM Fodbold samlet generationer omkring fodbolden. Foreningslivet blomstrer og lever i bedste velgående. Flere gange ugentligt samles spillerne og de frivillige til hyggelig sammenværd og aftensmad. Der arrangeres ture til udlandet som bidrager til uforglemmelige fodboldminder, og ja - meget andet. Det er ikke for sjov når de minder hinanden om at det handler om meget mere end fodbold. Alt overskud vil udelukkende gå til aktiviteter i Aalborg KFUM Fodboldklub.

Løbet findes sted ved Gl. Hasseris Skole på Mester Eriksvej 57, hvor der både er start og mål. Børneløbet bliver skudt i gang klokken 10.

Annonceret indhold

Nyeste