Frem mod jul har shoppingcentret arrangeret en skattejagt

AALBORG: Julen i Friis Shoppingcenter får en helt ny dimension i år, hvor det kendte univers fra DR’s populære Ramasjang-program ”Ramajetterne” og julekalenderen ”Ramajetternes Jul” danner rammen om en juleaktivitet, hvor både børn og forældre kan være med.

Alle fire weekender frem mod jul inviterer shoppingcentret indenfor til en skattejagt-inspireret tur, hvor børnene skal hjælpe en af figurerne fra det populære børneprogram. Finn Falk har sneget sig op til julemandens værksted, her har han luret den hemmelige kode og har listet sig ind i værkstedet.

Men julemanden har opdaget, at nogen har brudt hans hemmelige kode, og han har derfor ændret den. Nu er Finn Falk fanget, og han har brug for alle børns hjælp til at komme ud fra sit skjul, uden at julemanden opdager det.

Øen Ramasjang, hvor lufthavnen er placeret. PR foto: DR

Børn og deres voksne skal hjælpe med at sammensætte en flugtplan til Finn Falk. Alle børnene får et ID-kort og skal gennemføre 4 stop. Ved start får de udleveret en flugtplan, som de senere skal sende afsted til Finn Falk gennem den magiske scanner. Når alle poster er gennemført, og flugtplanen er sendt afsted til Finn Falk, bliver børnene officielt en del af Ramajetternes klub, hvilket alle kan se, når de går rundt med deres seje ID-kort.

”Finn Falks Juleflugt” finder sted klokken 11.00-15.00 hver lørdag og søndag i december frem til juleaften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...