Formand forventer vildskab og vilje til sejr

AALBORG: Dagen startede grå og kold, med sjappet der sprøjtede op på skoene. Pludseligt brød solen frem i form af nyheden om, at Mikkel Hansen er på vej til Aalborg Håndbold næste sommer. Det er han med en treårig kontrakt i hånden. Den nyhed er der blevet taget rigtig godt imod, og på de sociale medier har begejstringen da også været stor. Som Kenneth Hjortbech Sørensen skriver i en kommentar på aalborg:nus Facebookside.

Vanvittigt stærkt arbejde af Aalborg Håndbold. Og hold nu kæft en signing!!!!!

Bag enhver klub er der også de vigtige fans, vi fangede formand Tina Østergaard fra Aalborg Håndbold Support for at få hendes reaktion.

- Da jeg så nyheden om, at han skulle tilbage til Danmark, begyndte jeg da at tænke over, hvor han så skulle hen. Da virkede tanken om, at det skulle blive Aalborg, lidt uvirkeligt. Da nyheden så kom, tænkte jeg WOW, lyder fra Tina Østergaard.

- Men når man nu ser det, giver det god mening. Aalborg Håndbold har jo markeret sig som et af de bedste hold i Danmark de seneste år.

Hvad kommer Mikkel Hansen til at betyde for holdet?

- Ja, nu ved vi jo ikke, hvordan holdet kommer til at se ud i 2022, men han kommer med en masse erfaring. Han kommer med en vildskab og vilje til sejr, som vil smitte af. Så han kan forhåbentligt lære de unge spillere en masse. Vi kan jo se, hvad Henrik Møllgaard har betydet for holdet, det har jo været helt vanvittigt med den indflydelse, han har haft, lyder det fra Tina Østergaard.

- Jeg er helt sikker på, at det her er endnu et led i ambitionen om at nå Final4 i Champions League. Det, er jeg slet ikke i tvivl om, er en af grundende til, at man henter en som Mikkel Hansen til Aalborg, Jeg ved, at Jan Larsen (direktør i Aalborg Håndbold, red.), har de ambitioner, fortæller Tina Østergaard.

Da vi ringer hende op, regner vi med jubel og konfettirør.

- Jeg havde ikke lige nogle konfettirør, jeg kunne skyde af, når jeg sidder her og hjemmearbejder. Vi gemmer dem til sommer, når vi bliver danske mestre, lyder det afslutningsvis fra Tina Østergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...