Aalborg Vandskiklub viste stor styrke ved de danske mesterskaber

AALBORG: Ni-årige Victor Tilsted Jørgensen og hans 35-årige far Christian Tilsted Jørgensen fik begge guld ved de danske mesterskaber i vandski i Vallensbæk på Sjælland. Vandskiklubben viste stor styrke ved mesterskaberne og kom hjem med mange medaljer.

Victor Tilsted Jørgensen deltog for første gang ved de danske mesterskaber i vandski. Ni-årige Victor har trænet målrettet for at forsøge at hive en guldmedalje hjem i disciplinen slalom i kategorien for deltagere op til og med 10 år. Heldigvis bar træningen frugt og Victor blev dansk mester i slalom. Men det var ikke kun slalom, som Victor deltog i. Han stillede også op i disciplinen trick, ligesom sin klub- og træningskammerat Sander Thiel Grønbeck, 8 år. Begge drenge klarede det flot og det var kun 30 point, der skilte dem fra hinanden. Victor vandt guldmedaljen, mens Sander måtte tage til takke med sølv.

Ud over Victor og Sander var yderligere fem deltagere fra Aalborg Vandski Klub at finde på startlisten ved DM. En af dem var Victors far Christian Tilsted Jørgensen, 35 år, som også er kasserer i Aalborg Vandski Klub. Det var første gang, at han kunne deltage i kategorien for mænd mellem 35 og 45 år. Ligesom sin søn blev der hevet guldmedaljer hjem i slalom og trick. Christian deltog også i den åbne kategori, hvor alle konkurrerer mod hinanden uanset alder. Her endte han på en flot 7. plads i slalom.

Sanders mor Sila Thiel er også mangeårigt medlem af klubben. Hun vandt guld ved DM i slalom og trick sidste år og var således taget afsted for at forsvare sine mesterskaber i kategorien for kvinder mellem 35 og 45 år. Det lykkedes for Sila og hun kom hjem med guld i både slalom og trick. Hun deltog også i den åbne kategori, hvor alle konkurrerer mod hinanden uanset alder. Her endte hun på en flot 4. plads i slalom og 5. plads i trick.

I klassen for mænd mellem 45 og 55 år deltog Lars Nørkjær fra Aalborg Vandski Klub. Han vandt guldmedalje i slalom, trick og kombineret. Han måtte tage til takke med en sølvmedalje i disciplinen hop. Derudover hev Vagn Fulgsang en flot bronzemedalje hjem i trick i kategorien for mænd mellem 55 og 65 år.

I alt blev der hentet ni guld-, to sølv- og en bronzemedalje til Nordjylland, hvilket er yderst tilfredsstillende.

- Vandski er for alle. Klubben har især mange familiemedlemmer, hvor både forældre og børn står på vandski. 1. august starter et nyt ungdomshold, som træner hver onsdag kl. 16-19 i august og september, fortæller Christian Jørgensen og tilføjer, at alle er velkomne til at kigge forbi Søndergårdsvej 23 i Nørresundby, hvor klubben holder til.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...