Her ses holdet bag julekalenderen "Farlig Jul: Manden med den store sæk" . Fra venstre: Jan Jensen, Anders Wortmann, Regitze Thomsen, Niels Skovmand, Camilla Gammelgaard, Henrik Poulsen og Tom Bue. Derudover spiller Marcus Delfer også med. Privatfoto
Livet her

Farlig Jul: Legendarisk nordjysk satire bliver til julekalender

Holdet bag Farlig Fredag er klar med en julekalender, der blander true crime og satire i et vaskeægte nordjysk mysterium

30. november 2019 kl. 18:15

AALBORG: Er du en af de mange danskere, som er hoppet med på "true crime-bølgen"? Eller er du bare helt pjattet med julekalendere?

Så er der godt nyt. Satireprogrammet Farlig Fredag er klar med en julekalender, som har premiere på mandag.

Fyldt med sort humor

I "Farlig Jul: Manden Med Den Store Sæk" får du serveret et vaskeægte mysterium. Selvom der er tale om en dramatisk historie, så er der ikke bestemt ikke sparet på den sorte nordjyske humor, som satireprogrammet Farlig Fredag er kendt for.

Kort fortalt handler historien om, at Julemanden er forsvundet. Farlig Fredag har derfor sendt reporteren Anders ud for at finde ham, men det er ikke uden vanskeligheder.

Julekalenderen udkommer i 16 afsnit, og den kan findes der, hvor du lytter til podcast. Den sendes også på både Radio Nordjyske og ANR.

Annonceret indhold

Nyeste