Se her hvornår Mette Rogild-Olesen har sidste arbejdsdag i den populære blomsterbutik

AALBORG: Det er en kreativ legeplads, der snart får ny ejer: 32-årige Mette Rogild-Olesen har nemlig solgt Carla Blomster efter ni år i spidsen for den populære blomsterforretning i Øgadekvarteret.

Tina Larsen
Det er med vemod, Mette Rogild-Olesen sælger sin blomsterforretning, men hun glæder sig også til at begynde at studere. Arkivfoto: Claus Søndberg

- Det er en meget ambivalent følelse. Det er mærkeligt, fordi jeg har haft hende i ni år, og det bliver både trist og hårdt, når jeg går ud ad døren for sidste gang, siger Mette Rogild-Olesen.

- Men samtidig er det også spændende, for det er jo mit eget valg at sælge, fordi jeg gerne vil prøve noget nyt. Jeg bruger meget tid på at planlægge indkøb, få varerne godt ud af huset osv. Og det er spændende, synes jeg, og derfor vil jeg gerne uddanne mig til logistik-økonom.

Tina Larsen
Mette Rogild-Olesen har altid lagt vægt på, at der skal være tid og plads til at lade kreativiteten folde sig ud. Arkivfoto: Claus Søndberg

74-årige Carla Blomster er en blanding af tradition og fornyelse, og den om lidt forhenværende ejer har altid lagt vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Og der skal være plads til at lade kreativiteten blomstre og finde på skæve påfund, som blandt andet vægpynt formet af blomster på et cykelhjul. Eller når det gælder om at ramme kundens smag indenfor friske buketter, planter eller de for tiden så populære evighedsblomster.

Tina Larsen
Evighedsblomster er et sikkert hit i øjeblikket - også her hos Carla Blomster. Arkivfoto: Claus Søndberg

Selv om Mette Rogild-Olesen nu får et anderledes liv, betyder goddag til en ny uddannelse bestemt ikke farvel til det kreative, hun holder så meget af.

- Fremover vil jeg dyrke det kreative som hobby, det har der ikke været så meget tid til, mens jeg har arbejdet her. For eksempel vil jeg rigtig gerne have tid til at sy igen, siger hun, der også er uddannet skrædder og designer.

Mette Rogild-Olesen er ikke i tvivl om, hvad hun kommer til at savne.

- Det er kontakten med kunderne og medarbejderne. Jeg vil gerne sige tak for den store opbakning, der har været til mig og Carla Blomster gennem alle årene. Det har været fantastisk.

Carla Blomster holder ferielukket i ugerne 29 og 30, og derefter vil der være gode procenter på varerne, da den nye ejer gerne vil sætte sit eget præg på blomsterforretningen.

Tina Larsen
Det er her i Sjællandsgade, du finder Carla Blomster. Arkivfoto: Claus Søndberg

Mette Rogild-Olesen har sidste arbejdsdag i Carla Blomster 21. august, og dagen efter kan du møde den nye ejer.

Du finder Carla Blomster på adressen Sjællandsgade 40.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...