SACK-it: Det er en drøm for os og et kæmpe skulderklap

AALBORG: Danmarks største certificerede Apple-forhandler styrker sortimentet i sine 23 butikker. Efter en omfattende proces har Humac valgt at satse på SACKit som et af tre primære audio-brands sammen med Apple og B&O. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Efter dialoger med en række af de største internationale audio-brands har Humac indgået en aftale med det danske livsstilsbrand SACKit, som står bag flere prisvindende højtalere, høretelefoner og trådløse opladere. SACKit rykker dermed ind i Humacs 23 butikker og introduceres som et af tre primære audio-brands side om side med Apple og B&O.

- Audio er en utroligt vigtig produktkategori for Humac. Men vi er nødt til at være meget selektive i vores valg af brands for at leve op til de krav, som vores kunder har til produkter, rådgivning og kundeoplevelse. Vi har valgt SACKit, fordi de leverer lyd af høj kvalitet i et design, som komplementerer vores øvrige sortiment særdeles godt. Samtidig har SACKit vist, at de er klar til at tage et stort ansvar for, at samarbejdet bliver en succes, siger Jan Ersted Juelskær, der er indkøbs- og logistikchef i Humac A/S.

Landets bedste udstillingsvindue

Hos SACKit glæder CEO Kristoffer Glerup sig over aftalen med Humac, der er resultatet af en målrettet investering i forbrugerelektronik. I både 2019 og 2020 har Aalborg-firmaet vundet Red Dot Design Awards for sine højtalere, høretelefoner og trådløse opladere. Og satsningen på disse produkter er kraftigt medvirkende til, at SACKit i 2020 styrer mod omsætningsrekord for syvende år i træk.

- Det er en drøm for os og et kæmpe skulderklap, at Humac har valgt SACKit over nogle af de største internationale brands på markedet. Jeg kan ikke forestille mig et bedre udstillingsvindue for vores elektronik-produkter i Danmark. Vi er kommet ind i butikker på de bedste placeringer og med kompetente medarbejdere, der kan give kunderne den bedste rådgivning, siger Kristoffer Glerup.

Foruden højtalere og høretelefoner omfatter aftalen også SACKits brede udvalg af trådløse opladere og powerbanks, der fungerer med alle Apple-telefoner fra iPhone 8 og frem samt alle øvrige enheder, der understøtter trådløs Qi-opladning.

Virksomheden er stiftet i Aalborg i 2012. CEO Kristoffer Glerup og managing director Peter Rasmussen er hovedaktionærer. SACKit omsætter årligt for et større tocifret millionbeløb på 30 markeder verden over. 35 procent af salget kommer fra eksport med Norge, Sverige, Finland og Tyskland som de vigtigste markeder. SACKit beskæftiger 18 medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...