Efter flere måneders intenst arbejde er sløret blev løftet

AALBORG: I flere måneder har den majestætiske bygning i Danmarksgade stået tom. Efter Bone´s lukkede døren og flyttede ned på havnen, har bygningen stået tom tilbage. For nogle måneder siden begyndte der så ske noget. Vinduerne blev afdækket, og dagligt rul af håndværkere har hyppigt været forbi stedet. Her på aalborg.nu har vi, som så mange andre været nysgerrige på hvad bygningen dog skulle bruges til. Nu er er svaret så kommet.

Ugentligt har vi frekventeret bygningen, læst på bilerne og kigget efter tegn på, hvad bygningen dog skulle bruges til. Selv meget indiskrete forsøg på at kigge ind af vinduerne har været forgæves. På et tidspunkt blev der spottet smarte cykler foran bygningen, så kunne det være en cykelhandel? Tankerne har også kredset om et nyt spisested, da man har antaget, at der trods alt har været flere køkkenfaciliteter efter de tidligere lejere. Og så skete det - midt i forårssolen kom der et stort banner på bygningen, og nu har vi svaret.

Niels Skovmand
Håndværkerne får sig en tiltrængt pause foran den tidligere Bones bygning. Foto: Henrik Poulsen

Det står meget tydeligt på det nyligt opsatte banner, at den nye lejer i den ikoniske bygning, er Bolia.com. Præcist hvornår boligforretningen åbner vides ikke, men snart.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...