Du kan møde dem i januar måned i AKKC

AALBORG: Super populære Melvin skal på tour. Der er lagt op til en åbenhjertig, inspirerende og ikke mindst hylende morsom aften, når Danmarks sjoveste komiker Melvin Kakooza, sammen med sin helt igennem elskelige mor Carolyne, indtager scenen i Europahallen onsdag den 27. januar 2021 med Michèle Bellaiche som vært. Michèle Bellaiche har tilrettelagt fire eksklusive talkshows i Danmark, hvoraf det ene finder sted i AKKC. Showet kommer til at handle om alt fra familie til karriere og ikke mindst Danmark og danskere set med Melvin og Carolynes øjne. Noget er helt sort - og rigtig meget er vanvittigt sjovt!

Melvin og Carolyne vil svare på alverdens spørgsmål fra publikum, og det er med at lægge hjernen i blød, for der udloddes en præmie til aftenens bedste spørgsmål.

Melvin Kakooza har gjort kometkarriere på den danske underholdningsscene og har taget befolkningen med storm, både som stand-up komiker med egne one-man shows, sitcom komiker i TV-serien Sunday, TV-vært i programserien Gæsten og Hesten og senest med sin egen programserie Helt sort, som han har sammen med sin mor, Carolyne.

Nu kan du altså komme endnu tættere på dem når de gæster AKKC den 27. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...